Evenement, iets te vieren!

Overzichten van diverse mogelijkheden.

                 

Ben je opzoek naar een leuke, unieke en sportieve locatie voor een evenementje, dan ben je bij SV Alphen aan het juiste adres.
Bij ons veel mogelijk van workshops in schieten in verschillende disciplines handboog, luchtdruk tot het simpel weg huren van de kantine voor jouw eigen evenement.

Wat hebben we te bieden

We bieden standaard al verschillende arrangementen (zie aanvraagformulier beneden), maar er zijn nog veel meer combinaties van wensen mogelijk.
Je kunt voor alle soorten evenementen bij ons terecht zoals een bedrijfsevenement, een vrijgezellenevenement, een verjaardag, een trouwerij, een baby shower, een vader-zoon dag of een moeder-dochter dag, High Tea, lunch, cursus etc.
Wij bieden arrangementen op maat en we denken mee over het realiseren van jouw wensen. Daarnaast zorgen wij voor begeleiding bij het schieten en ons vast barpersoneel die er voor zorgen dat de glazen gevuld blijven. Wij beschikken ook over een ruim parkeerterrein met voldoende parkeerplek, waar gratis geparkeerd kan worden.

Wat verwachten we van jou

Het is belangrijk dat alle gasten zich kunnen identificeren, dit in verband met de veiligheid.
Wij evenementen organiseren vanaf 10 personen.
Onze vrijwilligers worden altijd ingezet als er 10 personen of meer bij dit evenement zijn. Als je interesse hebt, vul dan het onderstaand aanvraagformulier in. Wij sturen je vervolgens zo snel mogelijk een offerte of reactie toe.