Feestjes & Workshops

Ben je opzoek naar een leuke, unieke en sportieve locatie voor een feestje, dan ben je bij SV Alphen aan het juiste adres. Bij ons is van alles mogelijk van workshops in schieten bij onze verschillende disciplines handboog, luchtdruk en Action Air tot het simpel weg huren van de kantine voor jouw eigen feestjes.

feestjeWat hebben we te bieden

We bieden standaard al verschillende arrangementen (zie aanvraagformulier beneden), maar er zijn nog veel meer combinaties van wensen mogelijk. Je kunt voor alle soorten feestjes bij ons terecht zoals een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een verjaardag, een trouwerij, een babyshower, een vader-zoon dag of een moeder-dochter dag. We bieden arrangementen op maat en we denken mee over het realiseren van jouw wensen. Daarnaast zorgen wij voor begeleiding bij het schieten en barpersoneel die er voor zorgen dat de glazen gevuld blijven. Wij beschikken ook over een parkeerterrein met ruim voldoende plek, waar gratis geparkeerd kan worden.

Wat verwachten we van jou

Het is belangrijk dat alle feestgangers zich kunnen identificeren, dit in verband met de veiligheid. Onze vrijwilligers worden alleen ingezet als er 10 personen of meer bij het feestje zijn. Kleinere feestjes kunnen helaas niet bij ons worden gehouden. Als je interesse hebt, vul dan het onderstaand aanvraagformulier in. Wij sturen je vervolgens zo snel mogelijk een offerte toe. Verder verwachten wij van je dat je een gezellig tijd bij ons hebt!