Lid worden

Als je lid wil worden dan kun je altijd bij ons op de vereniging om een inschrijfformulier vragen voor de gewenste discipline. Om het jou en ons wat makkelijker te maken, stellen we hier nu ook de inschrijfformulieren beschikbaar.inschrijven

Per discipline hebben we drie versies van het inschrijfformulier ter beschikking gesteld.

De afdrukversie (gemarkeerd met een P) is om te af te drukken. Dit is hetzelfde formulier als die uitgedeeld wordt bij de vereniging. Je kunt dit formulier afdrukken, met pen invullen en meenemen naar de vereniging, zodra je weer naar ons toe komt.

De invulversie (gemarkeerd met een I) is een digitaal invulbaar formulier. Je kunt deze met de computer invullen. Zodra je klaar bent sla je het formulier op en moet je het even e-mailen naar inschrijven@svalphen.nl.

De Macro-versie (gemarkeerd met een M) is hetzelfde als de invulversie met daaraan toegevoegd een knop onderaan het formulier, die zodra je klaar bent, het formulier controleert, schoont en opstuurt. Voor deze optie wordt gebruik gemaakt van “Macro’s” in MS Word en deze moeten aangezet worden. Op deze site van Microsoft staat hoe je “Macro’s” toe staat. Als je een foutmelding krijgt bij dit formulier dan kun je beter voor de invulversie gaan.

Alle formulieren zijn te openen met MS Word 2007 en later of met Open Office. In MS Word worden de bestanden mogelijk in veilige weergave getoond. Dit is ter beveiliging van jouw computer, omdat het bestand van het internet af komt. Je kunt het document dan pas bewerken als je boven op de knop “bewerken toestaan” hebt gedrukt, of zodra je deze instructies hebt gevolgd.

Aspirant

Het is bij ons mogelijk om eerst aspirant lid te worden. Je mag als aspirant 4 keer komen proefschieten. Na die 4 keer kun je beslissen om lid te worden. Wanneer je lid wordt, zullen de kosten voor het aspirant lidmaatschap verrekend worden met de contributie.

Inschrijven Aspirant 2018.M.docm

Inschrijven Aspirant 2018.I.docx