van een lid . . .

Demelza de Vries

Het jaar begon twijfelachtig en half maart na dat we nog een weekendje weg met 2 wedstrijden hadden, werd het schietseizoen 2019/2020 abrupt stop gezet, met nog maar 3,5 maand tot het NK! waar we zo hard voor getraind hadden! Alle verenigingen dicht en dus waren we aangewezen op het droog trainen, voor zover dat mogelijk is. Ons geduld werd op de proef gesteld, want zou het NK nog door gaan? En ook niet onbelangrijk, zouden de verenigingen nog op tijd open gaan om nog te kunnen trainen en ons voor te bereiden op het NK eind juni?

Helaas ging dit alles niet meer door voor de senioren staand geweer/pistool en werd het ons duidelijk dat dit een verloren wedstrijdseizoen zou worden en moesten we er maar het beste van maken.

Gelukkig ging het NK wel door voor opgelegd geweer/pistool en voor de schutters die knielend, liggend of de 3 houdingen schieten en is Jill van der Haven weer Nederlands kampioen geworden (geweer opgelegd) en heeft Wendy Numan respectievelijk 2e en 3e plaatsen behaald in haar discipline’s, Toppers zijn het met een hoofdletter T.

Misschien dat we in oktober aan het nieuwe seizoen konden beginnen, daar hebben we ons maar op gericht. De wedstrijd in Bemmel ging nog door, maar helaas konden wij daar niet bij zijn.

Nu in December zo na de kerst wordt het duidelijk dat we voorlopig nog wel even in deze situatie blijven zitten en we ook seizoen 2020/2021 als een verloren kunnen gaan beschouwen.

Tijd voor reflectie:
– Waar sta ik/staan wij nu?
– Wat waren mijn/onze doelen?
– Heb ik/hebben wij die bereikt?
en
– Wat zijn mijn/onze “nieuwe” doelen?
– Waar wil ik/willen wij heen?
– Wat wil ik/willen wij bereiken?
– Wat moet ik/moeten wij daar voor doen?

Vragen die we ons zelf moeten stellen, vragen die we ieder voor zich moeten beantwoorden en met onze trainer/coach door nemen ter voorbereiding op een nieuw jaar……….

Wij wensen jullie een gezond en sportief 2021 toe.

Sportieve groet, Team SCNH

Demelza de Vries

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is demelza-1-300x285.jpg