Krijgen we de kelere?

Het Leger des Heils en SV Alphen gaan samenwerken om textiel uit het huishoudelijk afval te krijgen. Per jaar verdwijnt er per huishouden gemiddeld 11 kilo kleding en schoenen in het huisafval. SV Alphen heeft als doel in elk geval zoveel mogelijk hiervan te laten recyclen. Dit spaart het milieu en helpt mensen die het nodig hebben, aan tweedehands kleding.
Wij hebben een rolcontainer geplaatst die het de inwoners/leden gemakkelijker maakt om hun kleding in te leveren.
Het Leger des Heils ging 125 jaar geleden al met de voddenkar langs de deuren en heeft nog altijd een sociaal doel met tweedehands kleding.
SV Alphen krijgt voor hun inspanning een kleine vergoeding. Zo helpt u het Leger des Heils en SV Alphen door inlevering van uw gebruikte kleding.
Tijdens onze openingstijden bent u welkom om uw kleding in de container te stoppen.

Doe ook mee!

Kleding aanbieden in gesloten zak. Schoenen per paar gebonden a.u.b.

WEL

Kleding draagbaar en niet-draagbaar (schone) lappen en textielresten Schoenen draagbaar en niet-draagbaar
Kledingaccessoires Zachte knuffels Huishoudelijk textiel

NIET