Inschrijven introductiecursus handboogschieten

De cursus is vol!

Let op! Vanaf dit moment is de cursus voor groep 2 helemaal vol. We hebben ook al mensen op de wachtlijst staan dus inschrijven heeft geen zin meer! Volgend jaar plannen we weer een cursus in. Je bent dan van harte welkom om mee te doen. Dit gene die zich alsnog inschrijven zullen we te zijner tijd op de hoogte stellen van een nieuwe cursus.

Hier kun je jezelf inschrijven voor de introductiecursus handboogschieten. De cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur per keer. Het wordt gegeven 4, 11, 18 en 25 september met een afsluitende les op 2 oktober. De cursus bevat een uitgebreide uitleg over alle basisonderdelen van de handboog en het schieten. De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs die in staat zijn om zowel jong als oud te begeleiden in het leren handboogschieten.

Zodra je via dit onderstaande inschrijfformulier bent ingeschreven, nemen wij je aanvraag in behandeling. We verwachten van je dat je het volledige bedrag van €60,- binnen 30 dagen vanaf de inschrijving overmaakt op rekeningnummer NL39RABO0301601453 t.n.v. “SV Alphen” onder vermelding van “cursus handboog” en de naam die gebruikt is bij de aanmelding. Pas dan is de inschrijving definitief en kunnen we je 4 september begroeten bij de cursus. Verder kun je, wanneer je dusdanig verhinderd bent dat je niet mee kunt doen aan de cursus, je betaalde inschrijfgeld terug krijgen. Je moet dan wel voor 1 september bij ons kenbaar hebben gemaakt dat je restitutie wil en wat daar de reden van is. Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus.

Vul a.u.b. voor ieder persoon een apart formulier in! Het geboortejaar is te wijzigen door op het jaar zelf te klikken!

Wijzig het jaar door met de muis of vinger op het jaar zelf te drukken.