GHT 2018 en toch boogschieten

buitenbaan

Vanaf vandaag begint bij SV Alphen het Groene Hart Toernooi 2018 voor de luchdruk schutters. We wensen alle deelnemers heel veel succes toe en moge de beste winnen!

Tijdens deze week kunnen de andere disciplines niet worden uitgevoerd. Van maandag tot en met vrijdag is er dan ook geen handboog en Action Air bij de vereniging. Toch hebben we op zaterdag 21 april een uitzondering weten te creëren. Zaterdag zullen we buiten op het veld naast de vereniging gaan schieten. Momenteel zijn we bezig met een aanvraag om het veld naast de vereniging permanent als buitenbaan te gaan gebruiken. Voor zaterdag hebben we het in ieder geval al voor elkaar gekregen om daar te mogen schieten voor 1 dag. De tijden zijn ook deze zaterdag gewoon van 9:00 tot 12:00. We wensen de handboogschutters een plezierige dag toe.